A jelentkezési folyamat megkezdése előtt, kérjük tájékozódjon az alábbiakban megtalálható jelentkezési folyamat tartalmáról és menetéről.

A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram vonatkozásában jelenleg nincs pályázati időszak.


A kapcsolódó főbb információk a pályázatról.

Pályázni csak elektronikus formában, a www.osztondijjelentkezes.kormany.hu oldalon történő regisztrációt követően a „Jelentkezés” menüpontban lehetséges.

Érvényes pályázatot benyújtani vonatkozó adataik megadásával azok a diplomával rendelkező magyar állampolgárok tudnak, akik 30. életévüket még nem töltötték be.
A jelentkezéshez az alábbi dokumentumok csatolása szükséges:

•    magyar nyelvű önéletrajz (az ajánlott minta a kapcsolódó anyagok közül letölthető), formátum: .doc, .docx, .pdf;

•    a felsőfokú iskolai végzettséget igazoló diploma (BA/BSc, MA/MSc, illetve hagyományos 5 éves egyetemi vagy 3-4 éves főiskolai képzésben szerzett oklevél), formátum: .doc, .docx, .pdf;

•    tárgyalóképes angol vagy francia vagy német nyelvtudást igazoló nyelvvizsga-bizonyítvány* (államilag elismert, legalább B2 szintű komplex nyelvvizsga vagy olyan nyelvvizsga, amely a Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ honlapja szerint legalább B2-es szintre honosítható) formátum: . doc, .docx, .pdf.

Fontos!
A jelentkezőnél a pályázat benyújtásának időpontjában kormányzati szolgálati, közszolgálati, állami szolgálati jogviszony nem állhat fenn.
Csak a megfelelően feltöltött pályázati anyagot tudjuk elfogadni, hiánypótlásra a pályázat beküldését és véglegesítését, illetve a jelentkezési határidő lejártát követően nincs lehetőség!

Ha jelentkezése kapcsán bármilyen kérdés, probléma merülne fel kérjük, hogy írjon a nYmueRtBIvwCF5ZTkGNbWtvQG1lLmdvdi5odQ== e-mail címre.

* Amennyiben a pályázó a minimálisan elvárt nyelvtudás mellett további nyelvvizsgával rendelkezik, akkor a legmagasabb szintű, maximum 3 db dokumentum feltöltését kérjük.