A 2012-es év során volt lehetőségem részt venni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramban.

"A magam részéről nagyon örültem ennek a lehetőségnek, lévén korábban is gondolkodtam rajta, hogy a közigazgatásban vállaljak munkát. Az ösztöndíjprogram ugródeszkát nyújtott ezen pálya elindításához.

Gyakorlati munkavégzésem során a korábbi KIM minisztérium egy háttérintézményébe, a Nemzeti Közigazgatási Intézetbe kerültem, ahol is a tágan értelmezett személyzetpolitika volt a főosztály legfőbb tevékenységi profilja. Az itteni munkát a kezdetektől fogva nagyon érdekesnek találtam, már a kezdetekkor volt lehetőségem kiválasztási eljárások háttérmunkáiban is segédkezni, valamint nagyon érdekes volt az állásinterjúkon ezúttal megfigyelőként jelen lenni. 

Az ösztöndíjprogram külföldi szakaszát Varsóban a Regionális Fejlesztési Minisztériumban tölthettem, ahol további hasznos tapasztalatokat és némi kitekintést szereztem, egy hazánkhoz sok téren hasonló ám négyszer nagyobb ország közigazgatását és munkamorálját illetően.

Összességében elmondható tehát, hogy számomra mindenképpen hasznos volt az MKÖ keretein belül eltöltött 10 hónapos ösztöndíj, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy azóta is a közigazgatásban dolgozom."